Azərbaycanda müxtəlif onlayn platformaları müqayisə edərkən istifadəçinin hesabına daxil olduqdan sonra hansı təhlükəsizlik nəzarətlərinə sahib olduğunu araşdırıram. Mənim üçün giriş tarixçəsini görmək, tanınmayan cihazları müəyyənləşdirmək, aktiv sessiyaları bağlamaq və hesabda edilmiş təhlükəsizlik dəyişiklikləri barədə bildiriş almaq vacibdir. Belə funksiyalar platformanın istifadəçiyə hesab üzərində kifayət qədər nəzarət verdiyini göstərirmi və seçim zamanı başqa hansı detalları yoxlamaq lazımdır?
5 vues

Dostlarla texnologiya haqqında söhbət edəndə maraqlı bir məqam ortaya çıxır: hamımız “rahat platforma” sözünü fərqli başa düşürük. Birimiz sürətli yüklənməyə, digəri dizayna, mən isə naviqasiyaya daha çox fikir verirəm. Azərbaycan üçün rəqəmsal alternativləri müqayisə edənlər səhifəsinə də nəzər sala bilərlər. Mənim üçün əsas məsələ səhifəyə daxil olduqdan sonra istiqamətləri tez anlamaqdır. Menyu aydın və bölmələr məntiqli yerləşdirilibsə, artıq platformadan istifadə daha rahat olur. Xüsusilə telefonda bu çox vacibdir. Bir dəfə dostum “bu saytda hər şey çox sadədir” dedi, sonra özü beş dəqiqə ərzində axtardığı bölməni tapa bilmədi. O gündən bəri “çox sadədir” ifadəsini bir az ehtiyatla qarşılayıram. Azərbaycan dilində məlumatların olması da yerli auditoriya üçün yaxşı əlavə ola bilər. Məncə, yeni seçim axtaranlar bu səhifəni də digər alternativlərlə yanaşı yoxlayıb özləri üçün daha rahat variantı müəyyən edə bilərlər.